3 retters menu
Forretter:
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Karrysuppe med urter
-
Lakseroulade med hjemme rørt krydderdressing
-
Hønsesalat de lux ala Spangsbjerg
Hovedretter:
-
Kalvesteg stegt som vildt, serveres med ½ æble med gele glaserede løg og hvide kartofler, Waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce
-
Svinefilet Royal stegt med timian og citron, hertil ristede svampe, friske grøntsager, krydderstegte kartofler og timiansauce.
-
Oksemørbrad med smørstegte kartofler, stegte grøntsager, ovnbagte tomater og rødvinssauce (+30 kr.)
Desserter:
-
Lun æbletærte med hjemmelavet vaniljeis
-
Fromage efter ønske
-
Hjemmelavet vaniljeis hertil serveres frugtsalat a part
-
Fragilite kage med moccacreme, hertil hindbær coulis.
Pris pr. couv 405,- kr.
