top of page

Hovedretter

Oksemørbrad med petitkartofler, rødvinssauce og årstidens grønt - 275,00 kr.

Kalvefilet stegt som vildt, hvide kartofler, glaserede løg, Waldorff salat, vildtsauce og sødt - 235,00 kr.

Kalvefilet, smørstegte kartofler, portvinssauce, langtidsstegte tomater og ristede grøntsager - 235,00 kr.

Kalvemørbrad med pommes anna, pebersauce, og årstidens grønt, 285,00 kr.

Gl. dags oksesteg med hvide kartofler, franske kartofler, skysauce, Waldorff salat og sødt - 215,00 kr.

Svinefilet stegt som vildt, hvide kartofler, glaserede løg, Waldorff salat, vildtsauce og sødt - 195,00 kr.

Wienerschnitzel med brasede kartofler, dampede ærter, wienerdreng og smørsauce - 225,00 kr.

Cour au vin Blanc med persillestegte kartofler, gulerodspuré, årstidens grønt - 195,00 kr.

 

menu1.png
bottom of page