3 retters menu

 

Forretter:

 

  • Årstidens suppe

  • Lakseroulade med hjemme rørt krydderdressing

  • Hønsesalat de lux ala Kongenshshus

 

Hovedretter:

  • Kalvesteg stegt som vildt, serveres med ½ æble med gele glaserede løg og hvide kartofler, Waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce

  • Svinefilet Royal stegt med timian og citron, hertil ristede svampe, friske grøntsager, krydderstegte kartofler og timiansauce.

  • Oksemørbrad med smørstegte kartofler, stegte grøntsager, ovnbagte tomater og rødvinssauce (+30 kr.)

 

Desserter:

  • Lun æbletærte med hjemmelavet vaniljeis

  • Fromage efter ønske

  • Hjemmelavet vaniljeis hertil serveres frugtsalat a part                                                                                                                                                                                      

                                                                               

Pris pr. couv  435,- kr.

menu1.png