top of page

Aften a la Carte

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, ba

Oktober måOkOksgkjsælekneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

con, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, sell

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22

eri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset pla

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sedagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

Forret

Ugens suppe 

Røget laks med wasabi creme og knas 

Parmaskinke med ærtemayo og syltede bøgehatte og knas 

Tapasplatte 

Alle forretter serveres med brød og smør.

Hovedret

Pasta med vesterhavsost og grøntsager 
Couq a vin blanc med dagens garniture 
Kalvemørbrad med dagens garniture 

Kongens gryde med oksemørbrad og ristede kartofler
 

Dessert

Kold jordbærsuppe med vaniljeis og ristede mandler 
Brombær dessert
Blødende chokoladekage med vanilje is 

Ost og kiks

Sæson menu 3 retter 

bottom of page