top of page

Aften a la Carte

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, ba

Oktober måOkOksgkjsælekneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

con, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, sell

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22

eri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset pla

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sedagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

Oktober måneds menu

Suppe: græskar, bacon, crouton.

Due: bryst, blomkål, vilde ris.

Lam: skank, selleri, svampe.

Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.

3 retter: 459.-
4 retter. 498.-

Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-

A’la carté.

Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-

Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-

Dessert:

Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-

Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-

Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2

bottom of page