Kongenshus Kro
/Marianne Bruunhøj Frøik Laursen
Vestre Skivevej 142
Daugbjerg, 8800 Viborg
Mobil 2136 8898
Åbningstider: Mandag lukket
Tirsdag - torsdag 11.00-16.00
Bemærk torsdag aften åbent for mormor mad 17.30-19.00. HUSK BORDBESTILLING
Fredag-lørdag .11.00-16.00
Søndag 11.00-16.00
Der holdes altid åbent for selskaber
Bemærk køkkenet lukker kl 14 alle dage, med undtagelse af søndag der lukket køkkenet kl 13.30
Aften a la Carte
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, ba
Oktober måOkOksgkjsælekneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
con, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, sell
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22
eri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset pla
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sedagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
Forret
Ugens suppe
Røget laks med wasabi creme og knas
Parmaskinke med ærtemayo og syltede bøgehatte og knas
Tapasplatte
Alle forretter serveres med brød og smør.
Hovedret
Pasta med vesterhavsost og grøntsager
Couq a vin blanc med dagens garniture
Kalvemørbrad med dagens garniture
Kongens gryde med oksemørbrad og ristede kartofler
Dessert
Kold jordbærsuppe med vaniljeis og ristede mandler
Brombær dessert
Blødende chokoladekage med vanilje is
Ost og kiks
Sæson menu 3 retter