

Kongenshus Kro
/Marianne Bruunhøj Frøik Laursen
Vestre Skivevej 142
Daugbjerg, 8800 Viborg
Mobil 2136 8898
Åbningstider: Mandag lukket
Tirsdag - torsdag 11.00-15.00
Fredag-lørdag .11.00-16.00
Søndag 11.00-16.00
Der holdes altid åbent for selskaber
Aften a la Carte
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, ba
Oktober måOkOksgkjsælekneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
con, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, sell
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22
eri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-22
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset pla
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sedagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
Oktober måneds menu
Suppe: græskar, bacon, crouton.
Due: bryst, blomkål, vilde ris.
Lam: skank, selleri, svampe.
Pærer: nødder, vanilleis, chokolade.
3 retter: 459.-
4 retter. 498.-
Ost: sødt salt og syrligt
Kr. 89.-
A’la carté.
Kalv: sennep, fennikel, kartofler, Madagascar peber.
Kr. 289.-
Perlehøne: pistacie, risotto, persille
Kr. 219.-
Dessert:
Gammel have: panko, esdragon, chokolade, basilikum og citrus.
Kr. 89.-
Chokolade: karamel, kage mynte og kys
Kr. 89.-
Da det er begrænset plads i restauranten skal der bestilles bord senest onsdagen i samme uge på tlf 97548124/21368898
Vi holder åbent fredag og lørdag fra 17-2
